Advies aan huis

advies aan huis

Heb jij er wel eens aan gedacht om een interieurstylist bij jou thuis te laten komen? Nee? Nou, dat snap ik best. Het is ook een hele stap om te zetten, maar wel ontzettend leuk en inspiratievol. Vanaf nu is het mogelijk om via Binnen in Huis een advies aan huis te regelen.

Wat houdt een advies aan huis in? Dat zal ik je vertellen. Gedurende een uur kom ik bij jou thuis en kun jij mij alles vragen over het interieur. De vragen kunnen gaan over een specifieke ruimte, maar we kunnen ook het hele huis doorgaan. Alle onderwerpen kunnen aan de ordenkomen. Of het nu gaat op het bepalen van de kleur, wat kan er anders met de bestaande meubelen, geen vraag is te gek. Wat voor mij belangrijk is, is dat jouw huis jouw thuis wordt. Samen gaan we kijken wat nodig is om jouw thuis te realiseren.

Als jij je afvraagt of je van te voren veel moet doen, is het antwoord nee. Wel adviseer ik je om er over na te denken wat je wilt weten. Schrijf dit op, zodat je niets vergeet. Wat ook een goed idee is, is het verzamelen van plaatjes. Zo kun je mij duidelijk maken wat je precies bedoelt en kunnen we samen kijken hoe dit te realiseren is. Dit helpt je allemaal om van jouw huis jouw thuis te maken.

Lijkt jou dit wat? Nou,  dat vind ik leuk om te horen. Neem contact met mij op en we gaan samen aan de slag.

Tot gauw!

Ontwerp, hosting en onderhoud door Update-Website.nl