Interieuradvies

interieuradvies binnen in huis ( Binneninhuis.nl )

Heb jij dat ook wel eens? De kriebels, dat je met je interieur aan de slag wilt? Oud met nieuw combineren, maar hoe doe ik dat? De boel anders indelen, maar wat is de juiste opstelling? Hoe voorkom ik dat uiteindelijk alles weer op de oude plaats staat?

Kortom: er komt ooit eens een moment dat je het roer wilt omgooien. Dit kan zijn als je een andere woning betrekt of dat je huidige huis wil restylen. Vele keuzes moeten er gemaakt worden:

  • Welke stijl vind ik mooi?
  • Welke kleuren pas ik toe?
  • Hoe combineer ik oud met nieuw?
  • Wat kan blijven en wat kan weg?

Natuurlijk wil je dit zorgvuldig doen. Een verkeerde keuze maken kost meestal geld. Je wilt het risico niet lopen dat je een verkeerde keuze maakt.

Dan is het handig om een interieuradvies aan te vragen bij Binnen in Huis. Voor mij is het een geweldige uitdaging om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Samen gaan we uitzoeken wat bij jou en jouw situatie past. Als je uit de verschillende stijlen, kleuren en sferen de juiste elementen kiest, ontstaat er een eigen, bij jou passend interieurstijl. Dat maakt jouw huis jouw thuis.

Alle gemaakte keuzes vertaal ik voor jou in een interieurplan, wat past bij jou en jouw woning. Zo voorkom je teleurstellingen. Het eindresultaat is een huis dat bij jou past en voelt als thuis.

Ontwerp, hosting en onderhoud door Update-Website.nl