Kleur toevoegen , waar begin ik?

Heel vaak hoor ik: “Ik wil graag kleur toevoegen aan mijn interieur, maar ik weet niet welke kleur. kleur toevoegen
Welke kleur raad jij mij aan?”. Op zich vind ik dit een moeilijke vraag om zo maar te beantwoorden, want iedereen heeft een ander gevoel bij een kleur. Ook wordt vaak gedacht dat je bij het toevoegen van een kleur gelijk het hele interieur moet aanpassen, maar dat is zeker niet het geval.

Als je een kleur wilt toevoegen aan je interieur en je weet niet welke, begin dan klein. Probeer bijvoorbeeld eerst eens een paar nieuwe kussen op de bank uit, in de kleur waarvan jij denkt dat je er bij wilt hebben.

Bevalt deze kleur je goed, dan kun je dit verder uitbreiden met andere accessoires in die kleur. Denk hier bijvoorbeeld aan kaarsen, vazen of bloempotten.

Wil je nog meer kleur toevoegen aan het geheel, dan kun je gaan denken aan het verven van bijvoorbeeld een muur.

Veel succes met de zoektocht naar de juiste kleur! Mocht het niet lukken, ik help je graag.

Ontwerp, hosting en onderhoud door Update-Website.nl