Kleuradvies

kleuradvies

Kleur speelt, zonder dat je het misschien weet, een hele grote rol in je leven. Kleur geeft leven aan je huis en bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van je interieur. Het mooie van kleur is, dat het de snelste, meest impactvolle en de veelzijdigste manier is om een ruimte een andere uitstraling te geven.

Bovendien is kleur ook heel persoonlijk. En je wilt natuurlijk dat je interieur een afspiegeling is van jouw  persoon. Dan is een persoonlijk samengesteld kleurenpalet van groot belang. Dat is nu precies het doel van een kleuradvies. Een kleurenpalet, afgestemd op jouw wensen en ideeën van jouw interieur, zodat jij je heerlijk gaat voelen in je eigen thuis.

Waar denk jij het eerste aan bij kleur? Vast aan de kleur van de muren, maar je kunt dit breder zien. Denk ook eens aan de kleur van het plafond, de kozijnen, de stoffering van de meubelen, of de accessoires. Sommige dingen kun je nu eenmaal makkelijker aanpassen dan andere.

Bij een kleuradvies gaan we kijken naar het totaalplaatje. Wat wil je wel veranderen en wat niet. Om te komen tot een persoonlijk kleurenpalet, is het belangrijk dat je van te voren goed nadenkt over de verschillende kleuren. Zo komen we samen tot een kleurenpalet wat goed past bij jou en jouw interieur.

Wil je alvast wat kleureninspiratie opdoen? Bekijk dan de video hieronder.

 

Ontwerp, hosting en onderhoud door Update-Website.nl