over gea

EVEN VOORSTELLEN……..

Hoi ik ben Gea Eising en GEK OP KLEUR!!!foto gea homepage
Kleur speelt een belangrijke in jouw leven en jouw interieur. Kleur heeft zoveel invloed op ons, zonder dat we het in de gaten hebben. Kun jij je voorstellen dat je helemaal geen kleur om je heen ziet? Ik niet! Daarom is kleur zo’n groot onderdeel van mijn leven en mijn werk.
Ik ben gek op kleur, van fijne subtiele kleuren tot lekker fel. Inspiratie voor kleur doe ik op tijdens mijn dagelijkse wandelingen met de honden. Samen met manlief, kids, 2 honden en een kat, woon ik in Veendam in de provincie Groningen.
Iedere ochtend loop ik de natuur in en alles wat mijn aandacht trekt wordt vastgelegd. Dit alles sla ik zorgvuldig op en vormt mijn grootste inspiratiebron voor mijn adviezen. De natuur laat ons zoveel mooie kleuren en kleurpaletten zien, dat het zonde is om je daar niet door te laten inspireren.

kleurenpalet binneninhuis

Kleur is dus ook iets wat je terug zult vinden in mijn adviezen, want ik hou nu eenmaal van kleur. Witte wanden zul je niet vaak zien in mijn ontwerpen. Natuurlijk houd ik rekening met jouw wensen en ideeën, maar soms ben ik een tikkeltje eigenwijs. Dat leidt in de praktijk tot verrassende resultaten en zijn mijn opdrachtgevers er blij mee.
Een goed gevoel voor kleur is iets wat ik altijd al heb gehad, maar nooit gemerkt heb. Door tijdelijk in een woniniginrichtingszaak te werk, ontdekte ik dit talent en mijn liefde voor kleur. Wel was ik als klein meisje altijd al bezig om mijn slaapkamer steeds anders in te richten. Dit en mijn liefde voor kleur waren voor mij een teken om hier iets mee te gaan doen.

 

Ik heb de opleiding tot interieurstyliste gedaan. Het was uitdagend en zwaar, in combinatie met een gezin met 3 kinderen. Maar nu vind ik het heerlijk om met jou te kijken wat er bij jou, jouw interieur, jouw huisgenoten en jouw huis past. Ieder mens is verschillend en daarom is een interieuradvies ook zo persoonlijk. 

Door samen op zoek te gaan naar de juiste combinatie van kleuren en materialen zorgen we voor een goede basis waar jij de ruimte hebt om jouw persoonlijke spullen een mooie plek te geven. Juist die persoonlijke spullen zorgen voor het thuisgevoel. Want zodra jij de deur opent, moet jij het gevoel hebben dat je thuiskomt.

Dat thuisgevoel is het uitgangspunt van mijn adviezen, gecombineerd met kleur en een praktische indeling. Want behalve mooi, moet je interieur ook praktisch zijn. Je wilt toch niet in een showroom wonen?
Kortom: Wil jij graag kleur in je interieur, maar moet het ook praktisch zijn? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

NEEM CONTACT OP MET BINNENINHUIS.NL

contact met binneninhuis

 

Binneninhuis.nl

Jan Altinkhof 2.
9646DM Veendam

Telefoon: 06-40449152
Email: gea(at)binneninhuis.nl