Styling

styling

 

Mis je iets in je interieur? Heb je net een verbouwing achter de rug en mis je sfeer en samenhang? Of wil je gewoon de puntjes op de i zetten, maar vind je het moeilijk om te doen? Nou dan ben je hier aan het goede adres, een stylingadvies van Binnen in Huis.

Thuiskomen in je eigen huis wat voelt als thuis, dat willen we allemaal. Maar soms is het moeilijk om er achter te komen waarom jouw huis (nog) niet voelt als thuis. Dan is het handig om contact op te nemen met Binnen in Huis.

Samen kijken we met een frisse blik naar de (door jou te bepalen) ruimt. Door er samen door heen te lopen en het te bekijken, komen we er achter wat er nog mist. Vaak is het al mogelijk om met minimale aanpassingen het juiste effect te bereiken.

Door bijvoorbeeld te spelen met kleur, de meubelen anders neer te zetten of het toevoegen/weglaten van accessoires kun je bereiken dat je huis je thuis wordt.

Nadat we hebben benoemd wat er anders kan, ga ik dit uitwerken tot een advies. Hiermee kun je zelf aan de slag gaan, maar het uitbesteden behoort ook tot de mogelijkheden. Samen bespreken we hoe je verder gaat.

Kortom:

Binnen in Huis helpt je bij:

  • Het (re)stylen van je bestaande woning,
  • Het compleet inrichten van je nieuwbouwwoning.
  • Het stylen van je huis voor een snelle verkoop.
Ontwerp, hosting en onderhoud door Update-Website.nl