Vakantiefoto’s: wat doen we er dit jaar mee?

Genietend van de avondzon scrol ik door mijn vakantiefoto’s. Wat lijkt het al een tijd geleden dat we op vakantie zijn geweest. Maar zo door mijn foto’s bladerend, bedenk ik mij dat ik iets met de foto’s moet gaan doen. Eigenlijk is het hartstikke zonde dat niemand ze kan zien.

Nu ben ik geen persoon die fotolijstjes heeft hangen of staan. Ik heb geen idee waarom niet, want bij anderen kan ik er enorm van genieten om de foto’s te bekijken en te luisteren naar de verhalen die erbij horen.

Met dat in mijn gedachten zet ik achteloos mijn glas water op de onderzetter neer. Een oud lelijk ding dat aan vervanging toe is, maar ik heb nog niets kunnen vinden wat ik mooi vind.

Maar waarom laat ik mijn vakantiefoto’s niet afdrukken als onderzetters? Zo zie ik ze iedere dag en als er bezoek komt, heb je gelijk een mooi gespreksonderwerp. En zo is een goed idee geboren.
Ik heb gekozen voor de ronde onderzetters, omdat ik dat mooi vind staan op een rechthoekige tafel.
Onderzetters met vakantiefoto’s van Fotocadeau bied je een ruime collectie (ronde) onderzetters waar je uit kunt kiezen.
Op hun website kun je overigens kiezen uit verschillende vormen voor je onderzetters.

Ik heb gekozen voor mijn vakantiefoto’s, dus kon het uitzoeken beginnen. Oh wat een hoop foto’s heb ik gemaakt en het kiezen werd er niet gemakkelijker op. Door te overleggen met manlief en goed te kijken welke foto’s goed scherp waren, is er uiteindelijk een selectie van 10 foto’s uitgekomen, die de sfeer van onze vakantie goed weergeven.

Onderzetters foto’s ontwerpen bij Fotocadeau is gemakkelijk. Je moet er wel voor zorgen dat je foto’s scherp zijn. Je kunt wat schuiven met je foto om een mooie compositie te kiezen voor je onderzetters.

Nadat ik mijn onderzetters besteld had, kon het wachten beginnen. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten. Binnen een paar dagen had ik ze in huis en kon ik ze gebruiken. Het heeft al heel wat mooie gesprekken opgeleverd bij ons thuis.

Door zoiets kleins maak je je interieur toch persoonlijk!