Wie is Gea

Ik ben Gea, het gezicht achter Binnen in Huis.

wie is gea_MGek van alles wat met interieur te maken heeft en dol op kleur. Samen met mijn gezin woon ik in Veendam en sinds 2014 ben actief bezig met mijn bedrijf  Binnen in Huis.

Wat je misschien nog niet weet van mij:

 1. Ik ben gek op kleur
  Kleur hoort voor mij bij het interieur. Dat kan variëren van mooie zachte kleuren tot felle kleuren en alles wat er tussen ligt. Kleur voegt iets toe aan je interieur, zonder dat je het zelf in de gaten hebt.
 1. Ik ben al heel lang bezig met interieur
  Zonder dat ik het zelf in de gaten had, was ik vroeger ook al bezig met interieur. Als kind veranderde ik regelmatig mijn slaapkamer.  Alles wat mijn ouders niet meer nodig hadden in de huiskamer, kon ik wel gebruiken voor mijn slaapkamer. Elke week werd er wel iets veranderd.
 1. Ik kwam er pas veel later achter dat mijn kleurgevoel goed is
  Jarenlang heb ik gewerkt op de administratie van een asielzoekerscentrum. Dit beviel niet meer en na lang aarzelen heb ik besloten om ontslag te nemen. Voor mij een hele grote stap, maar achteraf een hele goede. Na enige jaren thuis te zijn geweest met de kinderen, kreeg ik de mogelijkheid om parttime aan de slag te gaan bij een woningstoffeerdersbedrijf. Erg leuk om te doen en zeker leerzaam. Als er klanten kwamen die een bepaalde kleur zochten, wist ik snel de juiste kleur voor hen te vinden. Door hier over na te denken, kwam ik er achter dat ik dit altijd al heb gehad.
 1. Ik vind mijn inspiratie overal
  Overal zie ik wel iets wat mij inspireert. Natuur, woonbladen, winkels, gesprekken met mensen, noem het maar op.  Het is een uitdaging om deze inspiratie toe te passen en om te zetten in een droominterieur voor jou. Voor mij is er niets mooiers dat jij je thuis voelt in je eigen huis.
 1. Ik vind ALLES leuk aan het vak interieurstylist
  Het zoeken naar het juiste kleurenpalet, het interieur veranderen met weinig middelen, mensen inspireren, mensen laten zien wat de mogelijkheden, en zo kan ik nog wel veel meer noemen. Het contact met mensen maakt het vak  boeiend. Geen enkel interieur is hetzelfde, omdat er overal verschillende mensen wonen.

Ik hoop dat je nu weet wie Gea Eising is, en wie er achter Binnen in Huis zit. Ik hoop dat we elkaar snel zien om van jouw huis jouw thuis te maken.

Ontwerp, hosting en onderhoud door Update-Website.nl