Workshop

 

workshop

Workshop KLEUR in je HUIS

Wil je graag een nieuwe kleur op de muur, maar weet je niet welke? Twijfel je of je die kleuren (die je mooi vindt) wel kunt combineren met de meubelen? Denk je eraan om je interieur te veranderen? Of heb je gewoon zin in een gezellige, creatieve middag? Doe dan een workshop KLEUR in je HUIS. Je gaat je eigen stijl, ideetjes, kleuren en dromen vertalen naar een moodboard. Ik help je daarbij en geef je tips. Ook beantwoord ik je vragen over jouw interieur.

Waarom maak je een moodboard?

Een moodboard maken is ontzettend leuk en het ontspannen om te doen. Met een moodboard vertaal je heel goed je gevoel naar beeld. Een moodboard vertaalt jouw woonstijl veel beter dan je ooit met woorden kunt doen. Via je moodboard kun je duidelijk laten zien aan je partner/huisgenoot en/of woonwinkel wat je wilt. Het moodboard wordt het uitgangspunt van jouw interieur.

Wat kun je verwachten?

Het wordt vooral gezellig en dat is toch belangrijk! Je krijgt inzicht in kleurgebruik en ik leer je de technieken voor het maken van een moodboard. Zo leer jij je eigen stijl (nog beter) kennen. Natuurlijk ga je ook lekker knippen, plakken en bladeren in woonbladen. En dat werkt erg rustgevend!

De workshop duurt ongeveer 3,5 uur. We beginnen met uitleg en voorbeelden. Daarna ga je zelf aan de slag met je eigen moodboard. Ik kijk met je mee en help daar waar nodig is. Wil je ondertussen advies over je eigen interieur? Neem dan foto’s en (eventueel) een plattegrond mee. Dan gaan we daar samen naar kijken.

Na afloop gaan we alle gemaakte moodboards bewonderen en bespreken. Je gaat naar huis met jouw eigen moodboard en een berg aan inspiratie.

Voor wie is het?

Iedereen heeft een interieur, dus is de workshop voor iedereen! Gezellig met je moeder, zus, schoonzus, vriendin of buurvrouw.

Om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg aandacht krijgt voor zijn/haar moodboard, is er per workshop plaats voor maximaal 6 personen.

Wat moet je meenemen?

Jezelf, jouw ideeën, en misschien een beetje creativiteit. Dat is alles wat je nodig hebt. Voor de rest zorg ik.
Daarnaast kun je foto’s en een plattegrond meenemen van de ruimte waar jij het moodboard voor gaat maken. Dan kunnen we hier samen naar kijken.
Als je zelf al afbeeldingen, foto’s behang- of verfstalen hebt, mag je die natuurlijk meenemen.

Waar vindt deze workshop plaats?

Gezellig bij mij aan de keukentafel in Veendam.

Wat kost het?

Deze workshop kost € 49,95 per persoon, inclusief alle materialen). Ik zorg voor koffie/thee en iets lekkers.

Hoe geef ik mij op?

Heb je zin om deel te nemen aan deze workshop? Stuur dan een mailtje naar:

gea@binneninhuis.nl

en ik zet je op de lijst.

 

Ontwerp, hosting en onderhoud door Update-Website.nl