Workshop

binneninhuis binnen in huis workshop veendam gea eising

Stel je eens voor: Je zit lekker op de bank, leuk muziekje op en een kop thee en iets lekkers er bij. Je bladert door woonbladen en langzaam dwalen je gedachten af naar het interieur dat in je woonblad staat. Je ziet je zelf daar al helemaal wonen. Plotseling gebeurt er wat en je staat weer in de realiteit. Je beseft dat je met je interieur aan de slag wilt. Je wilt zelf je droominterieur creëren, maar waar begin je? Nou, dat is niet zo moeilijk. Je begint met het volgen van een workshop Moodboard Maken bij Binnen in Huis.

Gezellig samen met vriendinnen of collega’s een dagdeel creatief bezig zijn, lekker door woontijdschriften bladeren en plaatjes die jou aanspreken eruit knippen/scheuren. Daarna maak je een mooie compositie en die plak je op papier. Aan het einde heb jij een moodboard gemaakt van je droominterieur. Thuis kun je hiermee aan de slag. Heb je vragen, ideetjes maar weet je niet precies of het kan? Tijdens de workshop kun je alles vragen en ik zal al jouw vragen beantwoorden.

De workshop kan bij Binnen in Huis gegeven worden, maar ook op locatie. Neem even contact op en samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie nodig? Bel of mail mij en ik zal je vragen beantwoorden.

Bekijk ook eens de video!